Hiina massaaž vs Tai massaaž vs klassikaline massaaž

Hiina massaaž ehk Tui Na ehk ka Hiina traditsiooniline ravimeetod sisaldab endast massaaži, akupunktuuri manuaalteraapiat, tavaliselt sealhulgas ka erinevaid ravimtaimedega tervendamist. Selle eesmärk on taastada üldiselt keha koos tema energiatasakaaludega, millest lähtuvalt saavutada üldine heaolu.

Tai massaaž on oma olemuselt rahulik, rütmilise hingamisega teostatav massaaž, mis parandab lihaste elastsust ja vabastab sind üldiselt pingetest. See töötab oma olemuselt lähtudes aeglaselt ja on väga meditatiivse tehnikaga. Selle juures kasutatakse mitmeid jooga positsioone ja ka hingamistehnikaid koos meditatsiooniga. Kasutades vajutamise tehnikat.

Klassikaline massaaž on oma olemuselt traditsiooniline ja maailmas kõige enam populaarsem liik. Selle puhul kasutatakse õlisid ja peamisi eesmärke on parandada kudede varustamist hapnikuga, selleläbi kiirendades ainevahetust ja taastada energiat. Klassikalise massaaži tehnika sisaldab endas ka silitamisi, naha ja naha-aluskoe hõõrumisi, lihase muljumisi ja erinevaid kergeid löögi võtteid.