condoomid

Parimad kondoomid?

Meessugu seisab tihtipeale silmitsi probleemiga, millised on need kondoomid, mis enda tööriistakomplekti valida? Millised on need brändid mida kondoomide puhul usaldada? Alustame aga kohe kiire vastusega, et kõik sõltub kasutajast. Ei ole meie pannud tähele, et oleks kellelgi ühtset lemmikut või kindlast kõige õhemad on kõige paremad kondoomid. Ei ole ka maitse osas suurepäraseid eelistusi täheldanud või suurepäraseid kogemusi omanud ainult ühe kindla valiku osas. Seega miks siis see artikkel? Selleks, et rõhutada, et parimad kondoomid ei pea olema kõigi maitse põhised. Tuleb otsida ja leida endale see parim kondoom, see mis on just sinule ja meie seda valikut ka pakume. Maailmas on palju uuringuid läbi tehtud kondoomide testimise osas ja tuleb ära märkida, et läbipõrumisi ei ole meie valikus keegi veel üle elanud, seega usaldusväärsuse osas ei tasu liiga palju muretseda, lihtsalt lase fantaasial lennata. Sinu parimad kondoomid ootavad sind juba täna!