cobralibre

INA WAVE™ & MONA WAVE™ – orgasmi uus ajastu!

Maailma parim naise rahuldamises

INA WAVE™

 

INA WAVE  Plum       INA WAVE  Cerise                INA WAVE Ocean Blue

Esimene DUAL-ACTION  stimulaator, mis meeldivalt lainetab ja puudutab tundlike kohti teie sees.

Kaota ennast kontrollimatute naudingute tormis. Maailma esimese disainiga, INA WAVE on inspireeritud partneri sõrmede paitusest, masseerides teie G-Punkti, samal ajal kui kliitoristimulaator viib teid rahulduse haripunkti. Kaetud 100% silikoondisainiga, on uuesti laetav ja veekindel. 10 erinevat vibratsioonilainet vabastavad uued, seni avastamata orgasmitasemed.

 

 

 

MONA WAVE™

 

MONA WAVE Deep Rose MONA WAVE Black    MONA WAVE Midnight Blue

Esimene DUAL-ACTION  stimulaator, mis meeldivalt lainetab ja puudutab tundlike kohti teie sees.

Alistu intensiivsetele sensatsioonilistele mõnulainetele, maailma esimene G-Punkti stimulaator, mis tõeliselt masseerib teid seesmiselt.  Mona mitte ainult ei vii teid parima naudingu piirini, vaid  lükkab teid üle piiri täiesti uude maailma. Kõik see siledas 100% silikoon disainis, on uuesti laetav ja veekindel, 10 vibratsioonitasemega, mis jätab teid korduste järgi hingeldama.

 

Osta oma esimene LELO toode juba täna, siit!