cobralibre

Cobra Libre II – Fun Factory

Cobra Libre II on uus sekslelu meestele!

Peenisepea masseerija ümbritseb peenise otsa oma pehme, velvetise sisuga, mis on tehtud silikoonist. Kaks mootorit tagavad erutavaid vibratsioone, mis masseerivad peenise kõige tundlikumat osa, peenisepead. Masseerimine toimub teie valikul – kas õrnalt või tugevalt – tunne mis on väga lähedane teie parimale oraalseksi kogemusele. Cobra Libre II’te ei pea kätega liigutama üles-alla, tänu sellele saate keskenduda võimsale stimulatsioonile ja nautida ekstaasi. Cobra Libre II on nüüd veelgi lihtsam kasutada tänu uuele  juhtimispaneelile, ning on kasutatav ka vee all. Uued programmeeritud 11 erinevat vibratsiooni tugevust ja rütmi on nüüd veelgi paremini omavahel häälestatud kahe mootori vahel ja loovad uskumatu erutusekstaasi.

Cobra Libre II omadused:

Cobra Libre II

Cobra Libre II

  • Tehtud 100% meditsiinilisest silikoonist, lõhnatu.
  • Kehasõbralik ABS plastik
  • 100% veekindel
  • Kaks väga võimsat, kuid väga vaikset mootorit
  • Toodetud Saksamaal
  • Kerge puhastada
  • Korduvlaadimisega

Cobra Libre II on ideaalne kingitus, oma kallima ära hellitamiseks, või veel parem kingitus iseendale. Cobra Libre II ühendab võimsa disaini vapustava tehnoloogiaga.

Kuidas töötab?

Peenisepea sisestatakse mänguasja pehmesse silikoonipessa. Kaks võimsat mootorit tekitavad oraalseksi simulatsiooni, enda käte kasutamine pole vajalik, Cobra Libre II teeb kõik teie eest ise. Naudi! Peale kasutamist lihtne jooksva vee all puhastada!

Kust saab osta Cobra Libre II’te parima hinnaga? Vajuta siia!

Cobra Libre II

Cobra Libre II