Manon’s perfume
Uus film “Manon’s Perfume”: Hittfilmi “MATILDA’S PERFUME” uus versioon!

Marc Dorcel avaldab Manon’s Perfume filmi 1. oktoobril DVD’le ja 2. oktoobril e-poodi. Kakskümmend aastat peale peale filmi “Matilda’s Perfume” valmimist, mille produtseerisid Marc Dorcel, Herve Bodilis ja Pascal Lucas, võtavad nad jälle kätte kaamera, et filmida oma interpretatsioon sellest klassikalisest filmist.

On küsitav, kas tänapäeva piraatlusmaailmas on üldse võimalik teha käsikirja järgi täiskasvanute filmi. MARC DORCEL’i vastus sellele küsimusele on kindel “Jah”! Marc Dorcel on üks vähestest stuudiotest, kes suurendavad investeeringuid produktsiooni ja kinokunsti kvaliteeti.

“Manon’s Perfume” pakub rohkem realistlikku, rohkem esteetilist ja dünaamilist filmimisstiili, et täita vaatajate tänapäevaseid soove. 56% vaatajatest hindab head käsikirja, kui kõige tähtsamat faktorit täiskasvanute filmi nautimisel. Manon’s Perfume on ilus ja peen täiskasvanute film võimsa süžeega.

Manon’s perfume

Manon’s perfume

Ülevaade:

Karen ja ta elukaaslane Christophe teadsid kuidas oma fantaasiad täita. Imeliste kõrgseltskondlike orgiate  (millest nad regulaarselt osa võtsid) ja nende ulakate seks-mängude vahel  olid nad avastanud oma kõige perversemad ihad viies need alati viimsele piirile – vahel ehk isegi liiga kaugele…

Christophe aga ei ole olnud sama mees peale Kareni surma. Neil päevil üritab ta taaselustada oma mälestusi läbi prostituutide punaste laternate tänavatel – kuid kõik tulutult. .. Leek mis kunagi ta sees põles on kustunud ja ta üritab meeleheitlikult seda taas põlema saada.

Üks õhtu olles oma öisel lõbureisil, ristub Christophe teekond Manoniga, kaunis noor õpilane, kes väga Kareni moodi,  võis olla lausa tema kaksik. Pahviks löödud – nüüd on Christophel ainult üks mõte peas: rahuldada temaga oma fantaasiaid. Ta meelitab süütut Manonit erutavale seiklustele – koos kiimaliste jõukate paaridega ja iharate võõrastega, alustades tumedatest halva kuulsusega sekspoodidest ning lõpetades kõige luksulikumate villadega. Manon kogeb mitmeid seiklusi, peale mida luksus, perverssus ja rahuldus ootab teda…

 

Näitlejad: Manon Martin, Lea Guerlin, Chloe Lacourt, Anissa Kate…

Filmi pikkus: 115min

Ainult täiskasvanutele!